Rendezvény szervezés

Amikor közeledik egy-egy nagyobb esemény, álmainkban már látjuk, hogy az, hogyan is lehetne tökéletes. Látjuk már a helyszínt és a felszolgált ételeket, a díszletet vagy elképzeljük azt a jó kedvet, ami az egész eseményt övezni fogja majd.

Azonban ezek az álmok az esemény közeledtével sok esetben szertefoszlanak, hiszen egy-egy rendezvény megszervezése sosem könnyű feladat.

Meghirdetni az esemény, a vendégsereget biztosra szervezni, a helyszínt, a programokat, az ételeket és a díszletet kiválasztani, mind ezt időre leszervezni, úgy hogy az életünk ne álljon meg közben embert próbáló feladat.

De álmainkat nem kell feltétlenül feladni, hiszen már számtalan helyen elérhető a profi rendezvény szervezés.

Azonban fontos, hogy a rengeteg rendezvény szervezést kínáló szolgáltató közül a legprofesszionálisabbat válasszuk ki, hiszen nem egy egyszerű rendezvény szervezéssel, hanem egy álom megvalósításával bízzuk majd meg.

A Bíró Háza Étterem és Panzió ezeket az álmokat már 1995 óta valósítja meg, melyek egy kellemes emlékként élnek tovább a megrendelőink emlékezetében.

Milyen rendezvény szervezése vehető cégünktől igénybe?

  • esküvők
  • osztálytalálkozók
  • céges összejövetelek
  • születésnapok
  • egyéb családi rendezvények
  • csapatépítő programok

Rendezvény szervezési szolgáltatásunk éttermünkben 100 főig vehető igénybe, ahol panziónk telítettségétől függően szállást is biztosítunk vendégeink részére.

Vállaljuk még a külső helyszínek biztosítását, melyek az igények szerint tartalmazzák a helyszín kiválasztását, dekorálást, valamint a catering szolgáltatást.

Figyelem! A külső helyszínen történő catering szolgáltatást 500 fői tudjuk biztosítani.

A rendezvény szervezés feltételeiről érdeklődjön az alábbi telefonszámon: 06-70-331-3872